Mesto bude v piatok v noci tancovať v uliciach

01.08.2013 Liptovský Mikuláš

(Liptovský Mikuláš, 31.7.2013) – Metropola Liptova sa v piatok v noci roztancuje horúcimi letnými rytmami. Dôvodom je netradičné prázdninové podujatie STREET MUSIC NIGHT 2013, ktoré sa uskutoční 2. 8. 2013 od 20.00 do 04.00 hod na Námestí osloboditeľov v Liptovskom Mikuláši. Vítaní sú všetci milovníci dobrej hudby a tanečnej zábavy.

Ide už o štvrtý ročník úspešnej akcie, ktorá je svojim druhom originálna a pre návštevníkov všetkých vekových kategórií veľmi atraktívna. Tento rok sa do nej zapojilo 11 barov a podnikov na pešej zóne a štyri mimo nej. „Predchádzajúce ročníky boli divácky veľmi úspešné a tento rok by sme radi latku zdvihli ešte o niečo vyššie. Verím, že centrum mesta ožije hudbou a tancom a toto podujatie bude môcť pokračovať aj budúci rok,“ nestráca optimizmus Ľubomír Raši z Domu kultúry v Liptovskom Mikuláši, ktorý je zodpovedný za program akcie.

Atraktívne podujatie organizuje Dom kultúry a mesto Liptovský Mikuláš a Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LPTOV s podporou zapojených barov a reštaurácií. K zábave v meste však okrem hudby prispejú aj športové súťaže. Na parkovisku pri Liptáčiku bude napríklad súťaž v jazdení na skateboarde GAME OF SKATE. „Okrem prírodných krás a množstva atrakcií chceme domácim a zahraničným turistom ponúknuť aj kus netradičnej zábavy. Šport, tanec a dobrá hudba patria k horúcemu letu, tak prečo si ich dosýta nevychutnať priamo v meste,“ kladie si otázku primátor a predseda predstavenstva OOCR REGION LIPTOV Alexander Slafkovský.

Street Music Night 2013 je noc plná hudby a tanca. Na Námestí osloboditeľov pred Župným domom sa o zábavu postará D.J. Tlama. Na hlavnom pódiu vystúpia Brazílske tanečníčky a Martin Bies – flamenc a nebude chýbať ani rapper Moja Reč. Súčasne s programom pod holým nebom bude zábava v plnom prúde aj v baroch a na diskotékach v centre mesta. „Na svoje si prídu milovníci celého spektra hudobných žánrov. Návštevníci si môžu počas piatkovej noci užiť reggae party, znieť bude latino, techno i funk. Každý si nájde svoju obľúbenú muziku a podnik,“ hovorí Miroslav Parobek, vedúci oddelenia marketingu a podnikania mesta.

V uliciach Liptovského Mikuláša to bude z piatka na sobotu žiť až do skorých ranných hodín. Noc plná hudby a vášnivého tanca potrvá až do štvrtej ráno. „Všetky zariadenia v pešej zóne tak môžu počas akcie prevádzkovať terasy výnimočne až do 02.00 hodiny rannej. Obyvateľov centra mesta sme požiadali o pochopenie a toleranciu,“ dopĺňa Miroslav Parobek.

Do akcie Street Music Night 2013 sa zapojilo rekordných 15 podnikov: Music Club No.1 – Beach Party, Good Mood – Funky Garden Party, B-Club – Dance Night Show, Kolotočovo Pub – Kolo-Beer Rockfest, Soda Club – Hudba rokov minulých, Central Perk – Energy Night, Pivnica Pub – Horúčka tanečnej noci, Cafe & Cocktail bar – The Cellmates & DJ Profesor, Allimentum – diskotéka, Liberty Café – DJ Stewe, Rotunda – Nicolas, Live Cafe – Party Beach Caffe Tour 2013, Reduta – Club Tropicana, Velvet Pub – Mexická noc Pepe Lopez, CaffeIN – She&Me + Radka Križanová.
 
Ing. Peter Lehotský
komunikačný manažér
mesta Liptovský Mikuláš
 

Vyberte región